خواص آووكادو براي لاغري
آووكادو يكي از ميوههاي شگفت انگيزي است كه ۳۲۲ كالري و ۲۹ گرم چربي دارد. آووكادو چربي بيشتري نسبت به ساير ميوهها دارد و هميشه به عنوان ميوه پر چرب از آن ياد ميشود.
با اينحال، اسيدهاي چرب تك غير اشباعي كه در محتويات آن وجود دارد ميتواند آن را به يك ميوه شگفت انگيز و خاص تبديل كند. آووكادو به خاطر توانايي كه براي كاهش دادن كلسترول خون و آب كردن چربي شكمي دارد به عنوان يك ميوه عالي براي كاهش وزن شناخته شده است.در اين مقاله قصد داريم دلايل موجود براي اين امر را بيان كنيم.
اين ميوه براي سلامت بدن مفيد است:
بيشتر افراد بر اين باورند كه خوردن يك عدد سيب در روز ميتواند نياز انسان به پزشك را برطرف سازد. اين در حاليست كه آووكادو نيز چنين خاصيتي دارد. مطالعات انجام شده اين موضوع را مورد بررسي قرار داده است. در يكي از اين مطالعات حدود ۴۵ نفر از افرادي كه اضافه وزن داشتند با سه رژيم غذايي متفاوت براي ۵ هفته مورد بررسي قرار گرفتند.
مشخصات و قيمت انواع فريزر آزمايشگاهي
يكي از رژيمهاي غذايي كم چربي بود و تنها ۲۴ درصد از كالري كل از طريق چربيهاي اشباع تامين ميشد. اين رژيم حاوي ميوه آووكادو نبود.
رژيم غذايي دوم نيز در برگيرنده آووكادو نبود و چربي متوسطي در خود داشت. حدود ۳۴ درصد از كالري كل از چربيهاي اشباع به دست ميامد. رژيم غذايي سوم چربي متوسطي داشت اما برخي از اسيدهاي چرب اشباع با آووكادو جايگزين شده بود. افراد در روز يك عدد آووكادو ميخوردند. نتايج به دست آمده بسيار جالب بود.
اين مطالعه نشان داد كه كلسترول بد خون (LDL) در افرادي كه از آووكادو استفاده كرده بودند ۱۳.۵ ميلي گرم بر دسي ليتر پايين تر از ساير افراد بود. همين امر باعث كاهش خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي ميشود. محققان نتايج به دست آمده را به محتواي اسيدهاي چرب تك غير اشباعي كه در اووكادو وجود دارد نسبت داده اند كه ممكن است نقش مهمي در كاهش دادن كلسترول افزايش يافته خون داشته باشد.
افزايش كلسترول بد خون باعث مقاومت به انسولين، افزايش وزن و چاقي ميشود. بنابراين شما ميتوانيد روزانه از اين ميوه استفاده كنيد و به كاهش وزن و كلسترول بد خون خود اميدوار باشيد.
ميتواند چربيهاي شكمي را آب كند:
اگر چربي شكمي زيادي داريد بهتر است خوردن آووكادو را جدي بگيريد. محققان بر اين باورند كه خوردن روغن آووكادو در غذاهاي مختلف ميتواند چربيهاي شكمي را تا حد زيادي از بين ببرد و همين امر موجب كاهش خطر ابتلا به سندروم متابوليك خواهد شد. اين خاصيت نيز به خاطر محتواي غني آووكادو از اسيدهاي چرب تك غير اشباع است.
جهت مشاهده و خريد انواع صندلي كوادروسپس كليك كنيد
مطالعه انجام شده در ايالت پن نشان ميدهد افرادي كه حدود ۴۰ گرم ( سه قاشق غذاخوري) از روغنهاي سرشار از اولئيك را در رژيم غذايي خود مصرف ميكنند، ۱.۶ درصد نسبت به ساير افراد چربي شكمي كمتري خواهند داشت. مطالعه دوم كه در مجله Diabetes Care منتشر شده است به نتايج مشابهي دست يافته است. رژيمي كه سرشار از اسيدهاي چرب تك غير اشباع است ميتواند توزيع چربي در اطراف شكم را تا حد زيادي كاهش دهد. يك قاشق غذاخوري از روغن آووكادو حدود ۱۲۰ كالري و ۱۰ گرم چربي تك غير اشباع دارد.
پروفايل تغذيهاي اين روغن شبيه پروفايل تغذيه اي روغن زيتون فوق بكر است. اما بر خلاف روغن زيتون فوق بكر؛ روغن آووكادو نقطه دود بسيار بالايي دارد و ميتوان از آن براي سرخ كردن مواد نيز استفاده كرد بدون اينكه نگران ايجاد راديكالهاي آزادي باشيد كه مي تواند به سلامت بدن شما آسيب برساند.
اووكادو سرشار از مواد مغذي است:
همانطور كه ميدانيد سبزيجات به خاطر داشتن كالري اندك و ويتامينهاي فراوان بهترين انتخاب براي رژيم غذايي سالم محسوب ميشوند اما هيچ چيزي همانند آووكادو سالاد سبزيجات شما را كامل نخواهد كرد. اگر در سالاد خود چربي مفيد نداشته باشيد خوردن آن مزيت زيادي براي شما نخواهد داشت. زماني كه صحبت از چربي سالم به ميان ميآيد، آووكادو بهترين انتخاب و بهترين گزينه است.
در يكي از مطالعات منتشر شده در مجله Molecular Nutrition & Food Research محققان گروهي از افراد را مورد بررسي قرار دادند. اين افراد با سالادهايي تغذيه ميشدند كه با چربيهاي اشباع، چربيهاي تك غير اشباع و چربيهاي چند غير اشباع پر شده بود. در اين شرايط افرادي كه با چربيهاي تك غير اشباع تغذيه شده بودند جذب كارتنوئيد بالايي داشتند.
اين در حاليست كه اسيدهاي اشباع و اسيدهاي چندغير اشباعي به اين شرايط دست نيافته بودند. شما ميتوانيد سالاد خود را با تكههايي از آووكادو يا يك قاشق غذاخوري از روغن آن تكميل كنيد.
مشخصات و قيمت انواع يخچال آزمايشگاهي
مبارزه آوكادو با راديكال هاي آزاد:
به خاطر داشته باشيد كه جنگي در درون بدن شما وجود دارد. راديكالهاي آزاد بر عليه بدن شما مبارزه ميكنند. راديكالهاي ازاد مولكولهاي اكسيژن مخربي هستند كه ميتوانند واكنشهاي زنجيره اي متعددي را در بدن آغاز كنند كه سلولها و DNA را تخريب ميكند.
اين موضوع باعث ايجاد مشكل در سلامت بدن ميشود. آنتي اكسيدانهايي كه در ميوههاي تازه و سبزيجات يافت ميشود ميتواند برخي از اين راديكالهاي آزاد را خنثي نمايد اما در برخي از موارد به نيروي بيشتري براي مبارزه با آن نياز است. در اين شرايط بهتر است آووكادو را نيز وارد رژيم غذايي خود كنيد. محققان بر اين باورند كه خوردن آووكادو ميتواند به بدن در مبارزه با راديكالهاي آزاد كمك كند.
بهتر است به جاي روغن آووكادو از ميوه تازه آن استفاده كنيد.
آووكادو ميتواند گرسنگي را برطرف كند:
جهت مشاهده و خريد انواع ترالي حمل غذا كليك كنيد
يك قاشق غذاخوري گواكامولي ميتواند موثرترين روش براي مبارزه با گرسنگي باشد. مطالعه منتشر شده در مجله Nutrition نشان ميدهد افرادي كه نصف آووكادوي تازه را به همراه وعده غذايي خود مصرف كرده اند ۴۰ درصد نسبت به ساير افراد تمايل كمتري براي خوردن غذا در ساعتهاي بعدي روز داشتند.
يك قاشق غذاخوري گواكامولي با ۶۰ كالري ميتواند همين مزيت را داشته باشد. اما خوردن آووكادوي تازه مزيتهاي بيشتري را به همراه خواهد داشت.
پيشگيري از بيماري ها با مصرف آووكادو:
حتما شما نيز دوستاني داريد كه لاغرتر، سبك تر و سلامت تر از شما هستند. به نظرتان راز سلامتي اين افراد چيست؟ پول؟ نه اين افراد در رژيم غذايي خود از آووكادوي تازه استفاده ميكنند. تحقيقات انجام شده نشان ميدهد كه مصرف روزانه آووكادو ميتواند از بروز بيماريهاي مختلف جلوگيري كند.
نتيجه يك نظرسنجي كه در مجله Nutrition Journal منتشر شده است نشان مي دهد كه خوردن نصف آووكادو ميتواند باعث بهبود سلامت و كيفيت آن شود و خطر ابتلا به سندروم متابوليك را تا ۵۰ درصد كاهش دهد.
خوردن آووكادو نه تنها باعث كاهش BMI افراد ميشود بلكه فيبر و ويتامين K بيشتري وارد بدن خواهد كرد. اين مواد مغذي باعث كاهش وزن افراد نيز ميشوند. به همين خاطر آووكادو دروازه اي به سمت زندگي سالم تر و شاداب تر است.
جهت مشاهده و خريد انواع تجهيزات تمرين درماني كليك كنيد
آووكادو تثبيت كننده قند خون است:
مطمئننا آووكادو همه مزايا را يك جا در خود دارد اما چربي تنها چيزي نيست كه اين ميوه را از ساير مواد متمايز ميسازد. آووكادو حدود ۲۰ ويتامين، مواد معدني و مواد مغذي گياهي را براي بدن فراهم ميكند كه ۱۴ گرم فيبر و ۶۶ درصد از نياز بدن شما به ويتامين K ( ماده مغذي است كه به تنظيم متابوليسم قند كمك ميكند) را تامين ميكند. مطالعه انجام شده در مجله Diabetes Care نشان ميدهد مردان و زناني كه مصرف ويتامين K داشته اند در ميان ساير افراد ۱۹ درصد خطر ابتلا به ديابت كمتري داشته اند. همانطور كه ميدانيد برگهاي سبز منبع غني تري از ويتامينهاست. بنابراين مصرف آووكادو به همراه سالاد ميتواند قند خون شما را تثبيت كند و از بالا رفتن آن جلوگيري نمايد.
افزايش طبيعي انرژي با آووكادو:
مكملهايي كه قبل از تمرينات ورزشي مورد استفاده قرار ميگيرد ادعا ميكنند كه انرژي بدن را افزايش ميدهند. بر اساس تحقيقات انجام شده مصرف آووكادو ميتواند سطح انرژي را به صورت طبيعي بالاتر ببرد. مطالعه انجام شده در مجله American Journal of Clinical Nutrition تاثير يك رژيم غذايي سه هفته اي كه حاوي اسيد پالمتيك ( چربي اشباع) و رژيم غذايي سرشار از اسيد اولئيك( اسيد چرب تك غير اشباع) است را مورد بررسي قرار داده است.
افرادي كه از اين دو رژيم غذايي استفاده كرده اند مورد بررسي قرار گرفته اند. فعاليت فيزيكي و نرخ متابوليك اين افراد مورد مقايسه قرار گرفته است. نتايج به دست آمده نشان مي دهد كه فعاليت فيزيكي در افرادي كه از اسيد اولئيك استفاده كرده اند ۱۳.۵ درصد بيشتر است. براي اينكه زندگي سالم تري داشته باشيد بهتر است خوردن مواد غذايي سرخ شده را كنار بگذاريد و از ميوههايي همچون آووكادو بهره مند شويد. اين ميوه ميتواند انرژي بدن را به طور طبيعي افزايش دهد.
جهت مشاهده و خريد انواع تجهيزات كمكي نشستن كليك كنيد
برچسب: ،